Club Arc Montjuïc protagonista del programa “España Directo” de RTVE 1.

En la emissió del dia 19/09/18 dos arquers del Club Arc Montjuïc va ser protagonistes del programa “España Directo” de TVE. En Noé i la Mari són dos arquers amb visibilitat reduïda, ell des de petit que només té un 2% de visió, ella des de fa menys, quan en un accident va perdre la visió d’un dels ulls. Aquesta limitació no els impedeix gaudir i practicar del nostre esport, i tot i que fa poc que el practiquen tenen molta punteria! No us perdeu el reportatge!

 

Historias de Ana. España Directo - 19/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

El Club Arc Montjuïc homologat com a entitat organitzadora d'oferta esportiva en edat escolar.

Per 5è any consecutiu, l'Ajuntament de Barcelona ens ha declarat l'única entitat esportiva de Tir amb Arc homologada de la ciutat de Barcelona.

Aquesta homologació té per objectiu garantir uns mínims de qualitat de les entitats organitzadores de les activitats per a la pràctica esportiva que estiguin adreçades a joves i infants, i que es realitzin fora de horari escolar, i que a través d'aquestes activitats col·laborin en la millora de la qualitat de vida, en la cohesió i en el benestar de la ciutadania barcelonina

Aquest fet ens omple d'orgull, ja que per esdevenir entitat homologada s'ha de complir amb uns criteris molt estrictes, tant pel que fa a la qualitat, els equipaments propis i la infraestructura. Aquest fet no ens fa oblidar, la nostra voluntat de millorar dia a dia, i seguim treballant per a que això sigui així. 

Això també permet que, gràcies a que l'Ajuntament de Barcelona ha tornat a posar en marxa el pla de subvencions a les famílies, els infants que realitzen amb nosaltres l'activitat de Tir amb Arc com a extra escolar es poden acollir a les subvencions monetàries sempre que es compleixen els requisits establerts. 

El Club Arc Montjuïc, sempre ha entès la importància del paper de l'esport en la vida de les persones, i poder contribuir amb la nostra feina, a que el nostre esport pugui ser practicat des de edats ben joves ens fa refermar la nostra voluntat de millora

Recordar a les persones associades que per demanar la subvenció teniu de termini fins el 3 d’octubre tal com s’explica al correu-e que heu rebut.

 

Miriam Monfort aconsegueix la millor puntuació (davant de tots els homes) i quatre rècords de Catalunya al Campionat de Catalunya de Round 900.

La Miriam ho ha tornat a fer!!

Al darrer Campionat de Catalunya de Round 900, no nomes es va proclamar Campiona de Catalunya i va batre els 4 rècords de Catalunya possibles. Si no que a mes va aconseguir la medalla UFEC a la millor puntuació possible d’arc Instintiu, guanyant a tots els homes (18) que participaven. I a mes amb un arc dels mes barats que hi ha (80€) i de baixa potencia.

Però no només cal esmentar la Miriam, també a tot el conjunt de noies d’arc Instintiu, que varen fer un paper mes que remarcable. Varen tirar amb l’estil propi del club Arc Montjuïc, sense preses i a per el groc: Carolina, Yoana i Alba.

Remarcar que els quatre anteriors rècords eren també en possessió d’arqueres del Club Arc Montjuïc: Carolina el de 40m. i el total. Georgina el de 30m. i Anna el de 20m.

XV Campionat de Catalunya Round-900 - 15 i 16/09/2018 - Àlbum 1 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XV Campionat Catalunya Round 900 - VI Memorial Jordi Adell.

El cap de setmana del 15-16 de Setembre de 2018 el Camp Municipal de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc va acollir el XV Campionat Catalunya Round 900 - VI Memorial Jordi Adell de la Federació Catalana de Tir amb Arc i organitzat pel Club Arc Montjuïc.

Durant la jornada de dissabte al matí, va tenir lloc la competició de les divisions Longbow, Arc Nu i Instintiu.

Amb un inici matinal més refrescant que els que veníem tenint, amb un cel ennuvolat, es va iniciar la competició, al llarg del matí, però la temperatura va anar augmentant, fins deixar un matí molt agradable per a la pràctica del tir amb arc.

Durant aquesta jornada el CAM va obtenir 5 medalles, 1 or (ISD- Miriam Monfort), 1 plata (ISD-Carolina Ortoll) i 3 bronzes (IVH- Ramón García; LVH- Joan Maria Trabal; ISD- Yoana Krasteva),

Dissabte a la tarda, va ser el torn dels més joves, on es va tornar a demostrar la bona salut del planter d’arquers i arqueres, on el CAM va tornar a obtenir bons resultats, 2 ors (RCD- Ana Monzón; RCH- Miquel Rojas) i 2 plates (RCD- Maria García; RCH-Pablo Zamora).

Finalment diumenge al matí va ser el torn de les divisions Recorbat, Compost i Estàndard. Tot i que la pluja si que va fer una breu aparició, no va alterar el pols dels participants, i novament el CAM va obtenir bons resultats. 5 ors (RJH- Arnau Peña; RSH- Victor Delgado; RVH- Boni Gómez; ESH- Jinpeng Zhan; EVH- Carlos Delgado), 2 plates (EVH-Julio Alvarez; RSH- Ricard Caminal)  i 1 bronze (RJH- Adrià García).

També destacar que un arquer i una arquera del CAM, van obtenir la medalla de la UFEC a la màxima puntuació obtinguda en la seva divisió. En Arc Estàndard la va obtenir Jinpeng Zhang, i en Arc Instintiu Miriam Monfort.

Un gran campionat, amb grans arquers i arqueres, bon ambient de germanor, on passem una molt bona estona en companyia d’apassionats de l’arc i on gaudim del nostre estimat esport.

XV Campionat de Catalunya Round-900 - 15 i 16/09/2018 - Àlbum 1 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XV Trofeu Futurs Campions.

El passat dia 9 de Setembre va tenir lloc al Fossat del Castell de Montjuïc la XV edició del Trofeu Futurs Campions, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Un trofeu on els grans protagonistes són els i les joves arqueres, les edats comprenen des dels 5 fins als 20 anys.

Durant un matí ben assolellat els més joves van demostrar el bon estat del planter arquer, mesurant les seves habilitats i donant el bo i millor de les seves capacitats. En un ambient distés i alegre, no absent de la tant necessària concentració, vam poder gaudir de la grandesa d’aquest jovent.

El CAM va obtenir uns bons resultats en diverses categories. Durant el lliurament dels premis es va fer una menció especial a l’Arnau Peña, ja que aquest any canviarà de categoria passant a ser Sènior, i se li va fer lliurament del Trofeu Mèrit esportiu per tots els mèrits aconseguits durant tots aquests anys de carrera esportiva.

Des de sempre el CAM ha volgut donar suport i promocionar l’esport entre els més joves, entenent el tan necessari paper que té l’esport en la vida de tota persona, i posant tots els mitjans dels que disposa per a que el planter arquer esdevingui fort i divers i el tir amb arc segueixi gaudint de bona salut.

XV Trofeu Futurs Campions - 09/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Campionat de Catalunya d’Aire Lliure: 3 ors, 2 plates i 2 bronzes!!!

El passat 2 de setembre es va realitzar el Campionat de Catalunya d’Aire Lliure al camp municipal d’esports de Constantí, després d’ajornar-se el passat mes de juny per tempesta elèctrica.

Varen participar al voltant de 100 arquers en les divisions de recorbat, compost i estàndard.

El nostre club va participar en diferents categories obtenint un molt bon resultat.

En la Cadet Recorbat Masculí en Victor Delgado es va enfrontar en eliminatòries pel primer i segon lloc a Pablo Mercader guanyant per 6 a 0. Dins d’aquesta categoria en Miquel Rojas va obtenir el cinquè lloc.

Vàrem comptar amb la participació de Arnau Peña i Adrià García en la categoria Júnior Recorbat Masculí , guanyant la medalla d’or i de bronze respectivament.

En Recorbat Sènior Femení Cristina Manzaneda es va enfrontar a la Campiona d’Espanya Maria Pitarch traient un honrós segon lloc.

En Conrad Guerra va ser la representació en Recorbat Sènior Masculí, desprès de dues eliminatòries molt disputades va guanyar la medalla de bronze.

En Compost Veterà Masculí es va proclamar Campió de Catalunya en Carles Martí i medalla de plata en Jose Manuel Muñoz.

Campionat de Catalunya d’Aire Lliure – 02/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Ens visita el medallista d’or olímpic Michele Frangili.

El dimecres 22 d’agost de 2018 vàrem poder gaudir de la presencia del italià, medalla d’or als Jocs Olímpics de Londres 2012, Michele Frangilli, arquer del club: CAM (Compagnia Arcieri Monica), convidat pel nostre club: CAM (Club Arc Montjuïc)

Michele, junta amb la seva parella i arquera també, Stefania Monzani, varen estar entrenant al Camp Municipal de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc.

Poder compartir amb ells una estona tot tirant unes fletxes va ser tot un honor i experiència, a mes de poder veure els magnífics arcs de la seva marca GILLO Gold Medal.

Gràcies per la vostra visita Stefania i Michele!!

Ens visita el medallista d’or olímpic Michele Frangili - 22/08/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Creus que una persona amb discapacitat visual pot fer tir amb arc?

Noé té una discapacitat visual des de petit amb una visió de només un 2%.

Noé, fa tot un mes, va començar el curs d’iniciació de tir amb arc al Club Arc Montjuïc.

El Club Arc Montjuic va adaptar-se a les necessitats d’en Noé. Per exemple, pintant les puntes de les fletxes de blanc per permetre un contrast idoni.

Noé va progressar cada setmana més que sobradament.

Noé va acabar el curs d’iniciació d’una manera brillant.

Noé s’ha fet soci del Club Arc Montjuïc i el 4 d’agost estrenava el seu arc a Montjuïc tirant fins a 30m.

Noé ja ha triat nom per la seva samarreta de competició: “Ratpenat”.

Benvingut al Club Noé!!

Noé - 04/08/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Per primer cop a la historia de l’Arc Instintiu es superen els 800 punts en un Round 900.

Míriam Monfort, del CLUB ARC MONTJUÏC, ha estat la primera persona en superar els mítics 800 punts en Arc Instintiu en un Round 900.

Després de 26 anys de Lliga Round 900 i 14 campionats de Catalunya, la Miriam ha superat els mítics 800 punts en Arc Instintiu a la darrera jornada de la XXVI Lliga Round 900 del Club Arc Montjuïc. Ella mateixa tenia el record sènior femení amb 765 punts (el masculí està en 775 punts).

El diumenge 29 de juliol romandrà en la memòria de tots i totes quan la Míriam va aconseguir la espectacular puntuació de 808 en competició. Amb l’estil del Club Arc Montjuïc, tramés pel seu tècnic, i amb la seva particular calma i fredor, la Míriam va deixar bocabadats a tots i totes els presents amb aquest nou èxit que s’afegeix als tres rècords de Catalunya d’Aire Lliure i als dos rècords d’Espanya que ella mateixa posseeix.

Sembla ahir quan tot just fa uns mesos, el novembre de 2017,  la Miriam va començar el seu curset d’iniciació al CLUB ARC MONTJUÏC. Per això som el club mes gran de l’estat espanyol!!

Enhorabona i endavant amb el teu progrés.

7è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 29/07/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Casal Estiu Club Arc Montjuïc

El passat 22 de Juliol els nois i noies del #casalestiu Club Arc Montjuïc van ser protagonistes del programa #Catakrac de @betevecat 

Us deixem el link al programa: https://beteve.cat/catakrac/catakrac-153/

A partir del minut 24:20 els podreu veure!

 

Casal d'Estiu 2018 - T-2 - 9 a 13/07/2018 - clubarcmontjuic - Flickr