Instal·lacions

Castell de Montjuïc

El Camp Municipal de Tir amb Arc està situat al Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc. Es tracta d’un equipament esportiu municipal, d'ús restringit a la pràctica d’aquest esport.
El Camp disposa de tres zones clarament diferenciades:

  • D'una banda la zona de tir, que es reconeix fàcilment diferenciable per la línia de tir que la delimita. Aquesta línia de tir disposa de 18 carrers i per cada un d'ells hi poden haver un màxim de 4 arquers (en dos torns). En total trobem 72 posicions de tir. La longitud del camp permet assolir distàncies de fins a 90 metres en la tirada.
  • D'altra banda trobem una zona de vegetació, que queda al darrera de la zona de tir. És una zona que permet descansar sense interferir en les tirades de la resta d'arquers.
  • Per últim, trobem una tercera zona amb magatzematge on es guarda el material esportiu com ara les dianes. També disposa de dutxes i de lavabo accessible a persones amb discapacitat.

Zona de tir

Zona de vegetació

El Camp de Tir és un espai a l’aire lliure compartit entre altres clubs de la ciutat de Barcelona. A banda del Club Arc Montjuïc, també és utilitzat per: AEEF, ATAC, CAC, CEAB. Per tal de garantir una correcta utilització del camp, els arquers dels diferents Clubs han de seguir les normes d'ús del camp, que es poden consultar en aquest enllaç.

Localització del camp:

La ubicació del camp de tir permet arribar en transport públic sense dificultats. La millor combinació és agafar l'autobús número 150 a Plaça Espanya i baixar a l'última parada. La freqüència de pas que té aquest autobús és de 15-16 minuts i es pot consultar al web de Transports Metropolitans de Barcelona.
Les línies de metro L1 i L3 et duran fins a la Pl. Espanya.

Si ho desitjes també pots veure aquest mapa estàtic de com arribar en vehicle pròpi pel Carrer del Castell (Google maps i altres sistemes de referència no ens porten a través d'aquest carrer). Plànol

Copyrights © 2023 & Tots els drets reservats al Club Arc Montjuïc.