Aquest és un servei que posem a disposició de totes aquelles persones que vulguin vendre part o tot el seu equip d'arquers, com per aquells que desitgin comprar.
Per col·locar el vostre anunci aquí, caldrá que ens envieu un email a informacio@arcmontjuic.es amb les vostres dades personals, telèfon i email de contacte, fent una descripció detallada de l'equip que voleu vendre o comprar i l'import que fa el cas.
CLUB ARC MONTJUIC es reserva el dret a filtrar aquells anuncis que no s'ajustin a la filosofía del contingut d'aquesta pàgina.
Una vegada publicat l'anunci, aquest es mantindrà vigent durant tres mesos. Si es realitza la transacció dins del període indicat, caldrà que ens ho notifiqueu per E-mail, per poder donar-lo de baixa. En cas que no s'aconseguixi la transacciò, passat el període de tres mesos es donarà de baixa automàticament.
Aquest és un servei gratuït per als socis del CLUB ARC MONTJUIC. Per a les persones que no pertanyin al nostre Club, es demana que efectuïn una aportació en rel·lació al valor de la venda, previ a la inserció en aquesta pàgina.

Anuncis actuals

Clica sobre el producte per veure'n el detall