Cursets

Bateig (Classe de prova)

Per a saber si t’agrada el tir amb arc res millor que fer un petit tast.

Un monitor qualificat t’introduirà en el mon del tir amb arc donant-te la informació bàsica de seguretat i biomecànica per a que comencis a tirar fletxes i conèixer de primera ma la satisfacció de l’encert i la punteria.

Informació del curs

La sessió és de 2 hores i tot el material necessari està inclòs en el preu, tant sols cal que vinguis amb ganes d’aprendre.

Es recomana venir amb la roba superior relativament ajustada, sobre tot les mànigues i, en cas de tenir cabells llargs, algun element per a recollir-lo.

L'import del curset inclou els següents conceptes:

  • Assegurança mèdica d'accident i de responsabilitat civil: requisit obligatori que imposa la Llei de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

  • Tot el material necessari per fer el curset: arc, fletxes, dactilera, protector de pit… personalitzat en funció de l'alçada del cursetista i de si és dretà o esquerrà.

  • Impostos: els serveis prestats en relació amb la pràctica o ensenyament de qualsevol activitat esportiva tributen al tipus general d'IVA (21%).

Preu bateig

95€
  • Inclou
  • Classes amb tècnic titulat oficial R.O.P.E.
  • Tot el material necessari
  • Assegurança mèdica d'accident i de responsabilitat civil
  • Impostos

Lloc i horaris de les classes

Les classes es fan a l'aire lliure, en el Camp de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc de Barcelona, amb el següent horari (podràs triar l’horari que a tu mes et vagi bé):

Laborables i dissabtes: matins i tardes en hores concertades.

Diumenges i festius: segons disponibilitat del Camp de Tir, degut a les competicions o esdeveniments que s'hi celebren.

Si estàs interessat en fer el curset, és molt senzill. Només has d'emplenar el formulari d'inscripció que trobaràs en aquesta mateixa pàgina i indicar els dies i les hores en què pots realitzar el curs. Hauràs de tenir en compte que:

  1. els cursos que es fan dissabte són els que habitualment tenen llista d'espera, per tant, a més disponibilitat horària, més ràpid podràs començar el curset.
  2. per fer el curset és necessari disposar de llum natural, per tant les hores disponibles per fer cursos a la tardor hivern es redueixen molt. Recorda que entre els mesos de Novembre a Febrer, a partir de les 17h de la tarda ja no és possible fer cap classe.
Copyrights © 2023 & Tots els drets reservats al Club Arc Montjuïc.