7è torneig Internacional Vila d´Encamp - 05 i 06/10/2019. Camp d’Esports de Prada de Moles d’Encamp (Principat d’Andorra)

El cap de setmana del 5-6 d’Octubre va tenir lloc al Camp d’Esports de Prada de Moles d’Encamp (Principat d’Andorra), el 7è Torneig Internacional Vila d’Encamp.

Durant la tarda de dissabte els arcs, instintius, longbows i nus van començar el torneig amb el sol de cara i amb ràfegues de vent, que va ocasionar algun ensurt i l’alentiment de la competició. Amb la posta de sol les temperatures van disminuir, fent que l’ambient fos una mica incòmode.

Pel que fa als resultats dels nostres arquers i arqueres, n’estem molt contents, en la divisió d’arc instintiu tots els nostres participants, dos homes i dues dones, van fer podi, un or i tres plates; mentre que l’únic representant d’arc nu, no va poder accedir a podi.

El diumenge al matí, va ser el torn dels arcs compostos i recurvats, i novament els arquers del Club Arc Montjuïc van recollir èxits. En arc compost es va obtenir un podi complert dels colors del nostre Club; en recorbat es varen obtenir dos posicions de podi.

Podem dir doncs que els i les atletes del nostre Club, segueixen treballant i rendint més enllà de les nostres fronteres.

Moltes felicitats a tots i totes, per les vostres medalles, però sobretot per el vostre esforç i dedicació.

Un orgull de Club.

7è torneig Internacional Vila d´Encamp - 05 i 06/10/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

6a Copa Barcelona Femenina – 28è Trofeu Mercè Esportiva

El diumenge 29 de Setembre, es va celebrar la sisena edició de la Copa Barcelona Femenina- 28è trofeu Mercè Esportiva.

Des de fa dos anys aquest torneig forma part de la Setmana Europea de l’Esport, que ha tingut lloc des del 23 al 30 de setembre i a la que ens vam adherir com a Club, on l’objectiu bàsic és el de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa a través de diferents iniciatives, per tal de que es realitzi tant durant aquesta setmana com la resta de l’any. Aquesta competició doncs uneix dos bones causes, donar una major visibilitat a l’esport femení i la de promoció de l’esport.

Més de mig centenar d’arqueres, entre les quals es trobava la representant espanyola al JJOO de Rio Adriana Martín del Club de Arqueros de Pozuelo, i la nostra campiona d’Espanya d’instintiu Miriam Monfort, van gaudir d’un assoleiat i calorós matí, mentre disputaven el torneig.

Novament la Miriam, va aconseguir batre dos records d’Espanya i dos de Catalunya en aquest tipus de competició. Només dos dels sis possibles se li van escapar, per poca diferencia.

Estem més que contents de la participació que ha tingut aquesta competició, que a més coincidia amb el Campionat de Catalunya de Camp, fet que podia significar una davallada en la participació però no ha estat així, comprovant que el tir amb arc en la seva vessant femenina, és manté fidel a aquesta cita.
Com ve sent costum durant les competicions que s’organitzen des del nostre Club, en els temps d’espera sonen cançons per fer-lo més amè; en aquesta ocasió, per fer més patent el paper de la dona, totes les cançons escoltades han estat interpretades per cantants femenines.

Donat que aquest any és el del 35è aniversari del Club, vàrem comptar amb la col·laboració dels Castellers del Poble Sec, per fer de la festa encara més festiva i que no només van fer un magnífic pilar al fossat del Castell, sinó que ens varen il·Lustrar amb un taller, de la tasca i organització castellera, i ens varen permetre carregar un nou pilar entre tots els i totes les participants que així ho vaig desitjar.

Finalment un pica pica, boníssim per cert, va ajudar a tots i totes a reposar les forces d’aquell intens matí. Va ser un dia molt complert, emocionant en molts sentits.

Agraïr l’ajut inestimable dels/es voluntàris/es, gràcies per fer entre tots/es d’aquest un gran Club!!

VI Copa Barcelona Femenina - XXVIII Trofeu Mercè Esportiva - 2n Àlbum - 29/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

VI Copa Barcelona Femenina. Inscripcions Tancades.

Degut a l’èxit de inscripcions (malgrat coincidir amb el Campionat de Catalunya de Camp) dijous 19 a la nit es va tancar el formulari d’inscripcions directes i es va obrir la llista d’espera per participar a la VI Copa Barcelona Femenina de Tir amb Arc - XXVIII Trofeu Mercè Esportiva que s’ha de celebrar el proper 29 de setembre de 2019. Les arqueres que s’apuntin passat el 19 aniran entrant a la llista d’espera i se’ls notificarà el 26/09 si tenen plaça.

El sorteig de dianes sortirà publicat a:

http://www.ianseo.net/Details.php?toId=5982

Aprofitem per recordar que comptarem amb la participació de la representat espanyola als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016): Adriana Martín , també la representat a Los Angeles (1984): Montserrat Martín, i l’actual Campiona d’Espanya Sènior Instintiu a Salamanca (2019), la nostra arquera: Miriam Monfort.

VI Copa Barcelona Femenina - XXVIII Trofeu Mercè Esportiva - 29/09/2019

 

Èxit del Club Arc Montjuïc en el 16è Campionat de Catalunya R-900 – 7è Memorial Jordi Adell.

El cap de setmana del 14-15 de setembre va tenir lloc el 16è Campionat de Catalunya Round 900.

Durant la tarda de divendres es van dur a terme les tasques de preparació de material i organització de les tasques que requereix un torneig d’aquestes dimensions, ja que durant dos dies, i dividits en tres torns, dissabte matí i tarda, i diumenge matí, més de 130 arquers i arqueres competirien en ell.

Dissabte matí, torn dels arcs instintius, longbows i nus, en les categories sènior i veterans, la tarda va ser el torn dels més joves del club en totes les modalitats, i diumenge matí torn dels recurvats i politges.

Un total de 21 medalles van ser aconseguides per arquers i arqueres del nostre Club, a part de les molt bones posicions fora de podi. Esmentar que en aquestes jornades s’han establert nous records d’Espanya, en les categories Recurvat i Politges, i nous records de Catalunya en la resta de les divisions.

El nivell del Club cada dia va en augment, fet que ens omple de gran satisfacció.

Com sempre agrair la gran tasca de l’equip de voluntariat que va ser present durant les tres jornades, muntant, preparant, distribuint, etc... en definitiva fent que l’organització fos envejable i el funcionament fluid.

Enhorabona al complert de medallistes i a tots i totes els hi heu participat!! És un plaer seguir treballant per contribuir a la millora de la qualitat esportiva i fent que aquest club no només sigui un club gran sinó que també sigui un GRAN club.

XVI Campionat de Catalunya Round-900 - 14 i 15/09/2019 - Àlbum DUM - clubarcmontjuic - Flickr

 

Club Arc Montjuïc, un any més Entitat amb Activitat Esportiva Homologada.

Un any més el nostre Club ha estat designat per l’Ajuntament de Barcelona com a entitat amb Activitat Esportiva Homologada. Ens reconeixen per tant la qualitat, professionalitat, programació i infraestructura en les activitats adreçades a infants i joves, durant les hores fora de l’horari lectiu.

Això permet que totes aquelles famílies que compleixin els paràmetres designats per l’Ajuntament de Barcelona, poden acollir-se a les subvencions destinades per a aquest tipus d’activitats, facilitant a que infants i joves, puguin dur a terme un activitat esportiva.

Estem molt orgullosos de poder comptar un any més amb aquesta distinció, ja que és un reflexa de la gran tasca, tant organitzativa com humana que es realitza des de l’Escola de tir amb Arc del Club, amb la seva coordinadora Roser Salas (TN2) al capdavant i tot l’equip tècnic que en forma part.

Seguim treballant per mantenir i millorar pel que fa als estàndards de qualitat que ens fan mereixedors d’aquesta homologació i per a que l’ensenyament del nostre esport, es mantingui i millori, per tal de formar esportivament i humanament als infants i joves que arriben a la nostra escola.

Homologació Escola Club Arc Montjuïc i Reunió Families - 9 i 12/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr