La Tirada de Nadal 2018, una bonica Tradició.

Un any més els arquers i arqueres es van trobar per celebrar plegats les festes nadalenques. Durant tot el matí del diumenge 23 de desembre, pares Noel, nines de neu, rens i elfs nadalencs, varen gaudir d'un matí junts, un matí radiant i amb temperatures gens hivernals, practicant el nostre esport i fent volar les fletxes a dianes particularment nadalenques. També vàrem comptar amb la presència de BTV esports, que es va fer ressò de la nostra ja tradicional celebració nadalenca, en la secció esportiva de l'informatiu del mateix dia 23.

https://beteve.cat/esports/tirada-nadal-tir-amb-arc-2018/

Acabada la tirada, es va fer el lliurament dels trofeus de la XXVI Lliga Round 900, a tots els campions i totes les campiones d'aquesta lliga. Aquest any, com a novetat, també es van lliurar trofeus a les màximes puntuacions absolutes de cadascun dels tipus d'arc.

També es va lliurar la menció especial a Jose Maria Gutierrez, posseïdor de la llicència d’arquer número 4 de tot l’estat espanyol, soci del club, mestre d'algun dels nostres arquers i molt apreciat per part de tot el mon arquer.

Entre tots els participants, que van col·laborar amb el posterior pica-pica de celebració (quins cops amagats que tenen els arquers i arqueres... estan fets tots i totes uns cuinetes!), es va sortejar un lot de productes ibèrics.

Moltes felicitats a totes i tots i endavant amb les competicions i esdeveniments que arribaran a partir de Gener de 2019, l’any del nostre 35è aniversari!!!

Un veritable plaer gaudir de persones com vosaltres!

Tirada Nadal i Lliurament Trofeus XXVI Lliga Round 900 2018 - 23/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Bones Festes.

Bon Nadal i un gran 2019, ple de bons desitjos i de grocs per a tots.

Moltes felicitats!

Nadal_18_19 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Un any més el Club Arc Montjuïc és entitat amb activitat esportiva homologada.

El passat dimarts 11 de desembre, el Club Arc Montjuïc va rebre el certificat que ens acredita com a entitat esportiva homologada. Aquesta acreditació ens omple d’alegria, ja que indica que les activitats esportives que s’organitzen des del Club fora de l’horari lectiu, compleixen amb els nivells de qualitat que des de l’Institut Barcelona Esports es defineixen.

Al Club Arc Montjuïc, seguim treballant per a que aquests nivells no només es mantinguin, sinó que millorin, i puguem seguir oferint un esport de qualitat als nostres infants i joves, on segueixin creixent en l’enriquiment personal i adquirint els valors que l’esport ens proporciona.

Contents per la feina feta!

LLiurament Certificat Entitat Homologada Ajuntament de Barcelona - 11/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

El Club Arc Montjuïc amb La Marató TV3

Un any més el Club Arc Montjuïc uneix esforços amb La Marató de TV3. Aquest any la recaptació anirà destinada a la investigació contra el càncer. Aquesta malaltia d'elevada prevalença en els seus diferents tipus, no és aliena a ningú. Es tracta de la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i, la segona, entre les dones. De més lluny o a prop a tots ens toca. Per això, cal seguir treballant i investigant perquè cada vegada puguem fer millor front a aquesta malaltia.

El Club Arc Montjuïc ha volgut aportar el seu modest gra de sorra; entre les seves accions per col·laborar, es destinarà la recaptació integra del passat round 900 del dia 2/12, el 12è, l'últim de l'any, a aquesta causa.

També s'ha obert una simbòlica diana 0 perquè totes aquelles persones que no van poder participar, col·laborar amb el round, ho puguin fer mitjançant les seves aportacions al següent número de compte:

IBAN ES56 2100 3104 3322 0029 7937

Indicant MARATÓ TV3 i el vostre nom (el nom si ho desitgeu).

Aquesta diana 0 restarà oberta fins al dia 23 de Desembre.

Per poc que es pugui aportar, serà més que res.

Des del Club volem agrair a totes les persones que heu col·laborat en la lluita contra el càncer.

Moltes Gràcies!!

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 - Marató TV3 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Mes de 50.000 fotografies del Club Arc Montjuïc al Flickr.

L’any 2019 el Club Arc Montjuïc farà 35 anys de la seva creació. Trenta cinc anys d’història.

Coincidint amb aquest motiu de celebració en congratula informar que les fotografies del CLUB ARC MONTJUÏC ja han copsat mes de 50.000 instants, emocions, riures, somriures i alguna llàgrima! Grans moments!

Podeu trobar totes aquestes imatges a la nostra galeria a FLICKR.

50000 Fotos a Flickr - 29/11/2018