Final Campionat España de Clubs 2017.

Excel·lent actuació dels nostres equips.

Les noies de l’equip de compost finalment no varen aconseguir el bronze per 6 punts davant d’un dels millor equips de l’estat, però es com si ho haguessin aconseguit. Ens varen fer vibrar. La 4a posició es una gran posició. Felicitats!!

Els equips d’arc recorbat varen fer el 5è lloc tots dos, el de noies i el de nois, destacant l’equip de nois que varen lluitar fins els final amb fletxa de desempat per aconseguir aquesta posició que dona l’accés a Europa davant l’equip d’Eivissa.

L’equip de compost de nois finalment va ser 10è.

Enhorabona a totes i tots.

Final Campionat España de Clubs 2017. 2a Jornada – 02/07/2017

 

Campionat d’España de Clubs – Alcobendas 2017

Finalitzada la 1a jornada del campionat cal estar orgullosos amb les noies de l’equip d’Arc Compost que diumenge 2 de juliol lluitaran per la medalla de bronze.

El llarg camí: Benalmàdena, Saragossa, Murcia, Madrid i A Corunya ha arribat a casi el final a Alcobendas. Falta el darrer pas, pugeu o no al podi ens heu fet sentir el que som, un gran club!!

Les noies d’Arc Recorbat lluitaran pel 5è al 6è lloc. Els nois d’Arc Recorbat pel 5è a 8è lloc. I els nois d’arc compost pel 9è al 12è.

ENHORABONA A TOTES I TOTS!!

Final Campionat España de Clubs 2017. 1a Jornada – 01/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Escola d'Estiu a Montjuïc.

Obrim les inscripcions a l’Escola d’Estiu pels nens i nenes associats al club. Quina millor manera de passar els matins de juliol practicant el tir amb arc amb d’altres companys i companyes del club a Montjuïc?.

L’activitat està dirigida als nens i nenes del club d‘entre 8 i 16 anys, tot i que podeu consultar per altres edats fora de la forquilla indicada a escola@arcmontjuic.es si hi ha possibilitat de participar a l’Escola d’Estiu.

Podeu fer la inscripció en un, dos o els tres torns, vosaltres decidiu.

TORN

DATES

HORARI

1

10 al 14 juliol

De 9 a 14h.

2

17 al 21 juliol

3

24 al 28 juliol

Mes informació a: escola@arcmontjuic.es

Escola d'Estiu

 

Lola Horna Subcampiona de Catalunya.

Lola Horna es proclamà Subcampiona de Catalunya en la categoria arc Instintiu Femení Sènior, en la seva primera participació en un Campionat de Catalunya d’Aire Lliure (Arc Nu, Instintiu i Longbow), el celebrat el diumenge dia 18 de juny de 2017 a Olivella.

L’altre pòdium va ser per Antonio Gonzalez que va ser bronze a la categoria de arc Nu Masculí Veterà.

Destaquem també la quarta posició d’Aina Maria Socias que per un set no va accedir a la final.

Enhorabona i a continuar treballant per ampliar els èxits!!

Campionat de Catalunya Aire Lliure. Arc Nu, Instintiu I Longbow - 18/06/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Hem rebut el “Trofeu a la tasca educativa i de valors”.

El dilluns 12 de juny de 2017 vàrem rebre el "Trofeu a la tasca Educativa i de Valors" a la 14a Festa de l'Esport celebrada al teatre Sant Medir. Un reconeixement al nostre club, a la nostra escola, al nostre suport i promoció de l'esport femení. En general per organitzar i participar en competicions a tots els nivells. Un èxit de totes les associades i tots els associats, sense elles i ells no podria haver estat. Per això som el club mes gran de l’estat espanyol (font RFETA). Enhorabona a totes i tots!

XIV Festa de l'esport - 12/06/2017 - clubarcmontjuic - Flickr