VI Copa Barcelona Femenina. Inscripcions Tancades.

Degut a l’èxit de inscripcions (malgrat coincidir amb el Campionat de Catalunya de Camp) dijous 19 a la nit es va tancar el formulari d’inscripcions directes i es va obrir la llista d’espera per participar a la VI Copa Barcelona Femenina de Tir amb Arc - XXVIII Trofeu Mercè Esportiva que s’ha de celebrar el proper 29 de setembre de 2019. Les arqueres que s’apuntin passat el 19 aniran entrant a la llista d’espera i se’ls notificarà el 26/09 si tenen plaça.

El sorteig de dianes sortirà publicat a:

http://www.ianseo.net/Details.php?toId=5982

Aprofitem per recordar que comptarem amb la participació de la representat espanyola als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro (2016): Adriana Martín , també la representat a Los Angeles (1984): Montserrat Martín, i l’actual Campiona d’Espanya Sènior Instintiu a Salamanca (2019), la nostra arquera: Miriam Monfort.

VI Copa Barcelona Femenina - XXVIII Trofeu Mercè Esportiva - 29/09/2019

 

Èxit del Club Arc Montjuïc en el 16è Campionat de Catalunya R-900 – 7è Memorial Jordi Adell.

El cap de setmana del 14-15 de setembre va tenir lloc el 16è Campionat de Catalunya Round 900.

Durant la tarda de divendres es van dur a terme les tasques de preparació de material i organització de les tasques que requereix un torneig d’aquestes dimensions, ja que durant dos dies, i dividits en tres torns, dissabte matí i tarda, i diumenge matí, més de 130 arquers i arqueres competirien en ell.

Dissabte matí, torn dels arcs instintius, longbows i nus, en les categories sènior i veterans, la tarda va ser el torn dels més joves del club en totes les modalitats, i diumenge matí torn dels recurvats i politges.

Un total de 21 medalles van ser aconseguides per arquers i arqueres del nostre Club, a part de les molt bones posicions fora de podi. Esmentar que en aquestes jornades s’han establert nous records d’Espanya, en les categories Recurvat i Politges, i nous records de Catalunya en la resta de les divisions.

El nivell del Club cada dia va en augment, fet que ens omple de gran satisfacció.

Com sempre agrair la gran tasca de l’equip de voluntariat que va ser present durant les tres jornades, muntant, preparant, distribuint, etc... en definitiva fent que l’organització fos envejable i el funcionament fluid.

Enhorabona al complert de medallistes i a tots i totes els hi heu participat!! És un plaer seguir treballant per contribuir a la millora de la qualitat esportiva i fent que aquest club no només sigui un club gran sinó que també sigui un GRAN club.

XVI Campionat de Catalunya Round-900 - 14 i 15/09/2019 - Àlbum DUM - clubarcmontjuic - Flickr

 

Club Arc Montjuïc, un any més Entitat amb Activitat Esportiva Homologada.

Un any més el nostre Club ha estat designat per l’Ajuntament de Barcelona com a entitat amb Activitat Esportiva Homologada. Ens reconeixen per tant la qualitat, professionalitat, programació i infraestructura en les activitats adreçades a infants i joves, durant les hores fora de l’horari lectiu.

Això permet que totes aquelles famílies que compleixin els paràmetres designats per l’Ajuntament de Barcelona, poden acollir-se a les subvencions destinades per a aquest tipus d’activitats, facilitant a que infants i joves, puguin dur a terme un activitat esportiva.

Estem molt orgullosos de poder comptar un any més amb aquesta distinció, ja que és un reflexa de la gran tasca, tant organitzativa com humana que es realitza des de l’Escola de tir amb Arc del Club, amb la seva coordinadora Roser Salas (TN2) al capdavant i tot l’equip tècnic que en forma part.

Seguim treballant per mantenir i millorar pel que fa als estàndards de qualitat que ens fan mereixedors d’aquesta homologació i per a que l’ensenyament del nostre esport, es mantingui i millori, per tal de formar esportivament i humanament als infants i joves que arriben a la nostra escola.

Homologació Escola Club Arc Montjuïc i Reunió Families - 9 i 12/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Reunió de pares i mares i equip tècnic de l’Escola de Tir amb arc Club arc Montjuïc.

El dia 9 de Setembre va tenir lloc a la sala del carrer Alava, la reunió inaugural del nou curs de l’escola de Tir amb Arc del Club Arc Montjuïc.

Durant aproximadament una hora llarga, els tècnics encarregats de la gestió i funcionament de l’escola, amb la seva coordinadora en cap, Roser Salas, van exposar les novetats i punts més importants de cara al nou curs.

Com a entitat amb activitat esportiva homologada, les famílies que compleixin els criteris determinats per l’Ajuntament de Barcelona es podran acollir a les subvencions per tal de que els seus fills o les seves filles puguin participar en la nostre escola.

Creiem fermament en l’escola, com a base de la formació dels infants i joves que practiquen tir amb arc, no només a nivell esportiu, sinó que també, i quasi més important, a nivell humà. El tir amb arc, es un esport molt complert, amb exigències a nivell físic i quasi bé més exigent pel que fa a nivell mental, ja que requereix una elevada concentració, ser conscient del moment, del aquí i l’ara. Requereix, com tot esport, de respecte, compromís, treball personal i d’equip…. I és també tasca nostra com a formadors acompanyar als i les nostres alumnes en el seu creixement diari.

Un nou curs comença amb noves forces i il·lusió.

Homologació Escola Club Arc Montjuïc i Reunió Families - 9 i 12/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XVIa Edició Trofeu Futurs Campions

Un any més al Club Arc Montjuïc, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona – districte de Sants-Montjuïc,  hem celebrat la competició que es troba adreçada als i les més joves atletes del món del Tir amb Arc, la Futurs Campions

El diumenge 8 de Setembre, prop de mig centenar de participants es van trobar al Camp Municipal de Tir amb Arc de Barcelona per dur a terme la ja 16ª edició d’aquesta competició.

Durant aproximadament tres hores, els i les joves arquers i arqueres van donar el bo i millor d’ells mateixos en una tarda lleugerament ventosa i no massa assolellada.

Cal dir que els resultats per als i les arqueres del nostre club van ser molt positius, i els felicitem a tots i totes per ells, però mes enllà d’aquests, ens complau veure com el tir amb arc esdevé una faceta més de les seves vides, una faceta de la que gaudeixen i que contribueix al seu creixement personal.

Agraïm també a tots els i les voluntaris/es que van dedicar part del seu temps de lleure per a que aquesta experiència, en diversos casos, la primera, fos encara més especial per a tots i totes.

Continuem creixent junts, dia a dia, esforç rere esforç.

Novament moltes felicitats a tots i totes que en vàreu participar.

XVI Trofeu Futurs Campions - 08/09/2019 - clubarcmontjuic - Flickr