Campionat d'Espanya de Sala d'arc Tradicional i Nu 2018.

Volem donar l'enhorabona a les nostres arqueres Viviana Garcia i Aina Socías que han estat el cap de setmana del 18 de febrer de 2018 al Campionat d'Espanya de Sala d'Arc Tradicional i Nu celebrat a Benalmàdena (Màlaga) aconseguint el 6è lloc en Arc Longbow Femení i el 4t lloc en Arc Nu Femení, respectivament.

Destaquem que l’Aina va lluitar pel bronze remuntant un 0-4 i empatant a 5-5. Finalment a la fletxa de desempat, per poc, no va poder ser.

Perseverança i tot arriba!!

Campionat d'Espanya de Sala d'arc Tradicional i Nu - 18 i 19/02/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

David Catalan al Campionat del Món Indoor 2018 a Yankton (Dakota del Sud - USA)

El nostre soci i jutge internacional David Catalan, continua fent món aquest cop a Yankton (Dakota del Sud - USA) al Campionat del Món Indoor, formant part com a membre del comitè de jutges de la competició.

Campionat del Mon Indoor 2018 - 17 a 19/02/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

51è Campionat de Catalunya de Sala a Figueres (Girona).

El cap de setmana del 27 i 28 de gener es va portar a terme el 51è Campionat de Catalunya de Sala a Figueres (Girona).

El dissabte al matí era el torn dels nostres arquers i arqueres més joves que participaven a la modalitat d'arc Recorbat en les categories Infantil i Cadet.
En arc Recorbat Cadet, Miquel Rojas, que va ser 5è en el classificatori, s'emportava el bronze després d'un molt bon paper en les tandes d'eliminació.
No va poder ser pels nostres arquers: Victor Delgado que després de fer una gran puntuació en el classificatori, quedant en 2a posició, va fer finalment 5è a l’eliminatòria, i Daniel Barbaut amb la 8a posició.
Ana Monzón en la categoria femenina, aconseguia el 4t lloc en les dues rondes, tant en el classificatori com la tanda d'eliminació amb uns quarts de final molt ajustats.
I en la categoria d'arc Recorbat Infantil, els arquers Pablo Zamora i Marta Garcia Salmeron, aconseguien els dos la 5a plaça tant en el classificatori com a les eliminatòries.

En el torn del dissabte tarda, 4 arquers i arqueres del nostre club es van desplaçar fins a Figueres per tal de participar en aquesta competició en les modalitats d'arc Longbow, arc Instintiu i arc Nu.
Una competició molt dura, on els nervis poden passar factura, i malgrat les lesions dels nostres arquers, Antonio González Cordón i Ramón García Serrano, no van voler perdre's aquesta lluita.
Després d'una llarga tanda de classificació, Viviana García es feia amb el 1r lloc en arc Longbow Femení Sènior, Ramon García, amb una lesió a la mà aconseguia el 2n lloc en arc Instintiu Masculí Veterà i Antonio González un 6è lloc en arc Nu Masculí Veterà, en la seva primera competició després d'una greu lesió a l'espatlla.
En arc Nu Femení Sènior, Aina Socías es feia amb un 4t lloc als classificatoris amb una molt bona puntuació, i finalment 5a en les tandes d'eliminacions que es van fer d'aquesta modalitat.

El diumenge era el torn dels arcs compost i recorbat en les categories junior, sènior i veterà.
Dels nostres arquers i arqueres, Arnau Cervelló, que venia de guanyar la lliga catalana de sala com a junior, participava com a sènior quedant 1r en el classificatori en la categoria d'arc Recorbat Masculí i 2n després de l'eliminatòria per la darrera fletxa. I en Recorbat Junior Masculí, Adrià Garcia es feia amb la segona plaça. I en Recorbat Veterà Masculí Josep Mercadé aconseguia la 4a posició.
A la modalitat d'arc compost, la nostra arquera Miriam Bautista es va emportar el bronze quedant 3a en la categoria de Compost Sènior Femení tant en el classificatori com a l'eliminatòria i en arc Compost Sènior Masculí, l'arquer David Pérez aconseguia revalidar el seu 1r lloc a la lliga catalana de sala, amb la primera posició en el classificatori i lluitant en una ajustada final pel títol de Campió de Catalunya 2018 aconseguint-lo brillantment.

Enhorabona a tots i totes!

51è Campionat de Catalunya de Sala - 27 i 28/01/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Lliga Catalana de Tir en Sala 2017-2018

Un cop acabada la Lliga Catalana de Tir en Sala 2017-2018 els nostres arquers i arqueres es preparen a fons pel Campionat de Catalunya que es celebrarà aquest cap de setmana a Figueres.

Ha hagut 19 participants dels nostre Club aquesta temporada a la lliga i 7 d’ells han aconseguit fer-se medalla:

1r Recorbat Junior Masculí - Arnau Peña Cervelló

1r Compost Sènior Masculí - David José Pérez Sanchez

2n Recorbat Infantil Masculí - Daniel Pardina García

2n Recorbat Cadet Masculí - Víctor Delgado Lara

3r Recorbat Cadet Masculí - Miquel Rojas Montserrat

3r Recorbat Junior Masculí - Adrià Garcia Sarceda

3a Recorbat Sènior Femení - Elena Gómez González

4a Nu Sènior Femení - Aina M. Socías Rosselló

5a Recorbat Infantil Femení - Marta Garcia Salmerón

5a Recorbat Sènior Femení - Cristina Manzanera Estevez

5a Compost Sènior Femení - Miriam Bautista Rossell

5a Longbow Sènior Femení - Viviana García Fuentespina

6è Recorbat Masculí Veterà – Josep Mercadé Salvadó

6a Recorbat Cadet Femení - Ana Monzón Avilés

6è Instintiu Veterà Masculí - Ramon García Serrano

8è Recorbat Infantil Masculí - Pablo Zamora García

8è Compost Sènior Masculí – Conrad Guerra Piqué

9è Nu Veterà Masculí – Dubravko Hlad Hil

11a Recorbat Novell Femení – Cristina Manzanera Estevez

13è Compost Sènior Masculí – Santiago Prieto Martin

Enhorabona a tots i totes per la feina feta i molta sort a Figueres!

2a Lliga Catalana Sala - 12/11/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

El Club Arc Montjuïc rep el diploma agraint la col·laboració amb La Marató de TV3.

Amb la recaptació de la darrera tirada de la XXV Lliga Round-900 del 2017, les aportacions voluntàries i la pròpia del Club Arc Montjuïc, finalment es van ingressar 1.000€ a la Marató de TV3.

Ens reconeixen la nostra implicació en La Marató i la fem extensiva a tots i totes mostrant el diploma acreditatiu.

Agraïm les vostres aportacions.

 
12è Round XXV Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2017– 03/12/2017 - clubarcmontjuic - Flickr