Round 900 solidari amb “La Marató de TV3”

Arriba el darrer Round 2018! Diumenge 2, 8.30 h acomiadem aquesta XXVI Lliga Round 900 2018 - Club Arc Montjuïc de la millor de les maneres, amb bona causa! La recaptació de la jornada serà entregada a “La Marató de TV3” d’enguany. No hi podeu faltar!

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

3a Tirada Sala a Constantí.

Alguns dels nostres arquers i arqueres a la 3a Tirada de Sala que es va portar a terme el cap de setmana del 24 i 25 de novembre a Constantí.

Endavant les fletxes!!

3a Tirada Sala - 25/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

25N dia internacional contra la violència masclista.

Des dels orígens el Club Arc Montjuïc ha entès la importància que l'esport i l'activitat física, té com, a potencialitat educativa, la seva funció com a motor del canvi social i de com contribueix a promoure la igualtat entre homes i dones, així i tot en el món de l'esport encara existeixen diferències importants en tant a la participació i representació femenina en les diferents esferes d'aquest.

Al Club Arc Montjuïc en tot moment treballem perquè aquestes desigualtats desapareguin, promovent l'esport femení, la participació en les competicions dels equips femenins, organitzant competicions únicament femenines, i ens enorgulleix observar l'augment de dones que en els últims mesos s'estan iniciant en la pràctica d'aquest nostre esport, en el nostre club. Aquesta feina no només es reflecteix en l'aspecte esportiu del Club, sinó que també ho fa en l'aspecte de gestió, ja que actualment la nostra junta està formada per una majoria de dones.

En el Club Arc Montjuïc i dintre dels nostres esforços per a canviar aquesta realitat ens vam adherir al Manifest de Defensa i Igualtat de Gènere a l'Esport i també ho vam fer a la Declaració de Brighton sobre la Dona i l'esport.

El Club Arc Montjuïc vol ser un Club inclusiu, integrador, on no hi hagi lloc per a la discriminació de cap mena, i on la violència de cap tipus tingui cabuda, i és per això, que en els nostres estatuts comptem amb un Protocol contra l'assetjament sexual, i estem adscrits al Manifest Unitari Per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones.

Treballem per la igualtat en l'esport, on des de tots els àmbits aquesta igualtat es vegi reflectida, i on homes i dones treballem amb un mateix objectiu.

Al Club Arc Montjuïc treballem per a la NO discriminació per raó de gènere en el nostre esport i entorn, defensant les relacions lliures, igualitàries i respectuoses.

Durant la jornada del 12é Round 900 farem lectura del manifest contra la violència masclista.

12è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 02/12/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Escola Tir amb Arc Club Arc Montjuïc.

La formació dels nostres arquers i arqueres, grans i petits, a l’Escola Arc Montjuïc no s’atura encara que sigui cap de setmana! Endavant esportistes que res us aturi!!

Aquí una mostra d’un dels múltiples grups d’adults, i el grup dels més petits i petites.

Escoles - 24/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Miguel Ángel Véliz segueix recollint èxits

El passat dia 10 de novembre va tenir lloc el II Lancaster Ponferrada Style, modalitat originària de la ciutat que porta el mateix nom a Pennsilvània (EUA), i que va coincidir amb la celebració del XVI Trofeo Ciudad de Ponferrada.
Ambdues competicions van tenir lloc al poliesportiu de El Toralín, i van comptar amb la participació de 103 arquers i 43 clubs.
Aquells arquers/es que no van superar les eliminatòries d'aquestes dues competicions van poder participar en el Torneo del Botillo, disputat amb la modalitat de Mort sobtada.

El nostre arquer internacional, estrella d'aquest II Lancaster, Miguel Ángel Véliz va quedar en la segona posició després d'una disputada competició.

Moltes felicitats Miguel Ángel! Endavant i per molts més èxits!

II Lancaster Ponferrada Style - 10/11/2018 - clubarcmontjuic - Flickr