El Club Arc Montjuïc homologat com a entitat organitzadora d'oferta esportiva en edat escolar.

Per 5è any consecutiu, l'Ajuntament de Barcelona ens ha declarat l'única entitat esportiva de Tir amb Arc homologada de la ciutat de Barcelona.

Aquesta homologació té per objectiu garantir uns mínims de qualitat de les entitats organitzadores de les activitats per a la pràctica esportiva que estiguin adreçades a joves i infants, i que es realitzin fora de horari escolar, i que a través d'aquestes activitats col·laborin en la millora de la qualitat de vida, en la cohesió i en el benestar de la ciutadania barcelonina

Aquest fet ens omple d'orgull, ja que per esdevenir entitat homologada s'ha de complir amb uns criteris molt estrictes, tant pel que fa a la qualitat, els equipaments propis i la infraestructura. Aquest fet no ens fa oblidar, la nostra voluntat de millorar dia a dia, i seguim treballant per a que això sigui així. 

Això també permet que, gràcies a que l'Ajuntament de Barcelona ha tornat a posar en marxa el pla de subvencions a les famílies, els infants que realitzen amb nosaltres l'activitat de Tir amb Arc com a extra escolar es poden acollir a les subvencions monetàries sempre que es compleixen els requisits establerts. 

El Club Arc Montjuïc, sempre ha entès la importància del paper de l'esport en la vida de les persones, i poder contribuir amb la nostra feina, a que el nostre esport pugui ser practicat des de edats ben joves ens fa refermar la nostra voluntat de millora

Recordar a les persones associades que per demanar la subvenció teniu de termini fins el 3 d’octubre tal com s’explica al correu-e que heu rebut.

 

Miriam Monfort aconsegueix la millor puntuació (davant de tots els homes) i quatre rècords de Catalunya al Campionat de Catalunya de Round 900.

La Miriam ho ha tornat a fer!!

Al darrer Campionat de Catalunya de Round 900, no nomes es va proclamar Campiona de Catalunya i va batre els 4 rècords de Catalunya possibles. Si no que a mes va aconseguir la medalla UFEC a la millor puntuació possible d’arc Instintiu, guanyant a tots els homes (18) que participaven. I a mes amb un arc dels mes barats que hi ha (80€) i de baixa potencia.

Però no només cal esmentar la Miriam, també a tot el conjunt de noies d’arc Instintiu, que varen fer un paper mes que remarcable. Varen tirar amb l’estil propi del club Arc Montjuïc, sense preses i a per el groc: Carolina, Yoana i Alba.

Remarcar que els quatre anteriors rècords eren també en possessió d’arqueres del Club Arc Montjuïc: Carolina el de 40m. i el total. Georgina el de 30m. i Anna el de 20m.

XV Campionat de Catalunya Round-900 - 15 i 16/09/2018 - Àlbum 1 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XV Campionat Catalunya Round 900 - VI Memorial Jordi Adell.

El cap de setmana del 15-16 de Setembre de 2018 el Camp Municipal de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc va acollir el XV Campionat Catalunya Round 900 - VI Memorial Jordi Adell de la Federació Catalana de Tir amb Arc i organitzat pel Club Arc Montjuïc.

Durant la jornada de dissabte al matí, va tenir lloc la competició de les divisions Longbow, Arc Nu i Instintiu.

Amb un inici matinal més refrescant que els que veníem tenint, amb un cel ennuvolat, es va iniciar la competició, al llarg del matí, però la temperatura va anar augmentant, fins deixar un matí molt agradable per a la pràctica del tir amb arc.

Durant aquesta jornada el CAM va obtenir 5 medalles, 1 or (ISD- Miriam Monfort), 1 plata (ISD-Carolina Ortoll) i 3 bronzes (IVH- Ramón García; LVH- Joan Maria Trabal; ISD- Yoana Krasteva),

Dissabte a la tarda, va ser el torn dels més joves, on es va tornar a demostrar la bona salut del planter d’arquers i arqueres, on el CAM va tornar a obtenir bons resultats, 2 ors (RCD- Ana Monzón; RCH- Miquel Rojas) i 2 plates (RCD- Maria García; RCH-Pablo Zamora).

Finalment diumenge al matí va ser el torn de les divisions Recorbat, Compost i Estàndard. Tot i que la pluja si que va fer una breu aparició, no va alterar el pols dels participants, i novament el CAM va obtenir bons resultats. 5 ors (RJH- Arnau Peña; RSH- Victor Delgado; RVH- Boni Gómez; ESH- Jinpeng Zhan; EVH- Carlos Delgado), 2 plates (EVH-Julio Alvarez; RSH- Ricard Caminal)  i 1 bronze (RJH- Adrià García).

També destacar que un arquer i una arquera del CAM, van obtenir la medalla de la UFEC a la màxima puntuació obtinguda en la seva divisió. En Arc Estàndard la va obtenir Jinpeng Zhang, i en Arc Instintiu Miriam Monfort.

Un gran campionat, amb grans arquers i arqueres, bon ambient de germanor, on passem una molt bona estona en companyia d’apassionats de l’arc i on gaudim del nostre estimat esport.

XV Campionat de Catalunya Round-900 - 15 i 16/09/2018 - Àlbum 1 - clubarcmontjuic - Flickr

 

XV Trofeu Futurs Campions.

El passat dia 9 de Setembre va tenir lloc al Fossat del Castell de Montjuïc la XV edició del Trofeu Futurs Campions, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Un trofeu on els grans protagonistes són els i les joves arqueres, les edats comprenen des dels 5 fins als 20 anys.

Durant un matí ben assolellat els més joves van demostrar el bon estat del planter arquer, mesurant les seves habilitats i donant el bo i millor de les seves capacitats. En un ambient distés i alegre, no absent de la tant necessària concentració, vam poder gaudir de la grandesa d’aquest jovent.

El CAM va obtenir uns bons resultats en diverses categories. Durant el lliurament dels premis es va fer una menció especial a l’Arnau Peña, ja que aquest any canviarà de categoria passant a ser Sènior, i se li va fer lliurament del Trofeu Mèrit esportiu per tots els mèrits aconseguits durant tots aquests anys de carrera esportiva.

Des de sempre el CAM ha volgut donar suport i promocionar l’esport entre els més joves, entenent el tan necessari paper que té l’esport en la vida de tota persona, i posant tots els mitjans dels que disposa per a que el planter arquer esdevingui fort i divers i el tir amb arc segueixi gaudint de bona salut.

XV Trofeu Futurs Campions - 09/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Campionat de Catalunya d’Aire Lliure: 3 ors, 2 plates i 2 bronzes!!!

El passat 2 de setembre es va realitzar el Campionat de Catalunya d’Aire Lliure al camp municipal d’esports de Constantí, després d’ajornar-se el passat mes de juny per tempesta elèctrica.

Varen participar al voltant de 100 arquers en les divisions de recorbat, compost i estàndard.

El nostre club va participar en diferents categories obtenint un molt bon resultat.

En la Cadet Recorbat Masculí en Victor Delgado es va enfrontar en eliminatòries pel primer i segon lloc a Pablo Mercader guanyant per 6 a 0. Dins d’aquesta categoria en Miquel Rojas va obtenir el cinquè lloc.

Vàrem comptar amb la participació de Arnau Peña i Adrià García en la categoria Júnior Recorbat Masculí , guanyant la medalla d’or i de bronze respectivament.

En Recorbat Sènior Femení Cristina Manzaneda es va enfrontar a la Campiona d’Espanya Maria Pitarch traient un honrós segon lloc.

En Conrad Guerra va ser la representació en Recorbat Sènior Masculí, desprès de dues eliminatòries molt disputades va guanyar la medalla de bronze.

En Compost Veterà Masculí es va proclamar Campió de Catalunya en Carles Martí i medalla de plata en Jose Manuel Muñoz.

Campionat de Catalunya d’Aire Lliure – 02/09/2018 - clubarcmontjuic - Flickr