Excel·lent actuació d’Arnau Peña i Patricia von Arend al campionat d’Espanya.

Els arquers del nostre club han tingut una magnifica actuació al Campionat d’Espanya Absolut que s’ha celebrat a Salamanca.

Arnau Peña, tot i ser junior, ha quedat el 5è en categoria arc Recorbat Absolut Masculí sobre 100 participants, i no ha pogut accedir a per medalles, ja que en la fletxa de desempat en quarts de final l’hi ha faltat pocs centímetres. A Montjuïc, en directe, ens ha tingut a tots emocionats fins aquesta darrera fletxa.

Per la seva part, Patricia von Arend també ha obtingut una meritòria 8a posició en arc Compost Absolut Femení.

Santy Prieto ha estat el 15è, una posició força brillant, en arc Compost Absolut Masculí.

En el mateix arc, David i Marc Pérez, no han pogut passar el tall.

Els felicitem a tots i totes pels seus resultats.

Campionat Espanya Absolut - 07 i 08/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Finalitza el T1 del Casal d’Estiu 2017

Ha finalitzat el T1 del casal d’Estiu 2017 amb una gran satisfacció dels nens i nenes que han participat. Ells i elles, a mes, han estat protagonistes del programa CATACRACK de BTV.

Casal d'Estiu 2017 - T-1 - 3 a 7/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Final Campionat España de Clubs 2017.

Excel·lent actuació dels nostres equips.

Les noies de l’equip de compost finalment no varen aconseguir el bronze per 6 punts davant d’un dels millor equips de l’estat, però es com si ho haguessin aconseguit. Ens varen fer vibrar. La 4a posició es una gran posició. Felicitats!!

Els equips d’arc recorbat varen fer el 5è lloc tots dos, el de noies i el de nois, destacant l’equip de nois que varen lluitar fins els final amb fletxa de desempat per aconseguir aquesta posició que dona l’accés a Europa davant l’equip d’Eivissa.

L’equip de compost de nois finalment va ser 10è.

Enhorabona a totes i tots.

Final Campionat España de Clubs 2017. 2a Jornada – 02/07/2017

 

Campionat d’España de Clubs – Alcobendas 2017

Finalitzada la 1a jornada del campionat cal estar orgullosos amb les noies de l’equip d’Arc Compost que diumenge 2 de juliol lluitaran per la medalla de bronze.

El llarg camí: Benalmàdena, Saragossa, Murcia, Madrid i A Corunya ha arribat a casi el final a Alcobendas. Falta el darrer pas, pugeu o no al podi ens heu fet sentir el que som, un gran club!!

Les noies d’Arc Recorbat lluitaran pel 5è al 6è lloc. Els nois d’Arc Recorbat pel 5è a 8è lloc. I els nois d’arc compost pel 9è al 12è.

ENHORABONA A TOTES I TOTS!!

Final Campionat España de Clubs 2017. 1a Jornada – 01/07/2017 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Escola d'Estiu a Montjuïc.

Obrim les inscripcions a l’Escola d’Estiu pels nens i nenes associats al club. Quina millor manera de passar els matins de juliol practicant el tir amb arc amb d’altres companys i companyes del club a Montjuïc?.

L’activitat està dirigida als nens i nenes del club d‘entre 8 i 16 anys, tot i que podeu consultar per altres edats fora de la forquilla indicada a escola@arcmontjuic.es si hi ha possibilitat de participar a l’Escola d’Estiu.

Podeu fer la inscripció en un, dos o els tres torns, vosaltres decidiu.

TORN

DATES

HORARI

1

10 al 14 juliol

De 9 a 14h.

2

17 al 21 juliol

3

24 al 28 juliol

Mes informació a: escola@arcmontjuic.es

Escola d'Estiu