Campanya “LA FAM NO FA VACANCES” - 2018.

“LA FAM NO FA VACANCES”  és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es duu a terme coordinada pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El Club Arc Montjuïc, conjuntament amb el Parc de Montjuïc, s’acull un any més a la campanya fent una recollida d’aliments.

Dies i horaris de recollida:

DISSABTE 23, de 12 a 19h.

DIUMENGE 24, de 11 a 13h.

DIMARTS 26, de 17 a 21h.

DIJOUS 28, de 9 a 11h.

DIJOUS 28, de 17 a 21h.

DISSABTE 30, de 9 a 17h.

DIUMENGE 1, de 8 a 13h. (durant el Round).

DILLUNS 2, de 11 a 13h.

Lloc: Camp Municipal de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc

Aliments adients: Es molt fàcil, simplement quelcom com: arròs, pasta, llegums secs, oli, llet i conserves. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Qui rebrà els aliments? Tot el que es reculli es destinarà directament a entitats benèfiques properes que pertanyin a la xarxa d’entitats dels Bancs dels Aliments.

Gràcies per la vostra segura col·laboració.

6è Round XXVI Lliga Round-900 Club Arc Montjuïc 2018 – 01/07/2018

 

69è Campionat de Catalunya d’Arc Tradicional i Nu.

El passat diumenge 17 de juny va tenir lloc el 69è Campionat de Catalunya d’Arc Tradicional i Nu a Sant Andreu de la Barca.

En una jornada emocionant i sota un sol de justícia, els arquers i arqueres del Club Arc Montjuïc, ho van donar tot per aconseguir emportar-se una bona collita de medalles, 4 en total, dos ors i dues plates. La medalla d’Or de la categoria Longbow Sènior Masculí la va obtenir Santi Gil, després de lluitar-la fins a l’últim punt, on va vèncer a un dels que partia com a favorit.

En Jordi Falgueras es va fer amb la plata de la categoria Instintiu Veterà Masculí, en un duel molt ajustat a la final, punt a punt, amb el favorit que finalment es va fer amb l’or. I ens manquen l’or i la plata en la categoria Instintiu Sènior Dona, on després de quatre sets, on la diferència màxima anava d’un únic punt i on algun d’aquests va estar més que apretat, la Miriam Monfort finalment va aconseguir l’or essent la plata per a Carol Ortoll.

També van participar en Instintiu en aquest campionat la Lola Horna i en Ramon García, que van lluitar pel bronze de les seves respectives categories, després d’una molt bona competició, i la Marta López, que no va poder entrar a les semifinals.

L’únic representant en arc Nu, l’Antonio González, va acabar en una meritòria sisena posició.

Fer esment que, tot i que el matí es va llevar mitjanament fresc, a mida que les hores passaven la calor es va fer notar i molt, però lluny de donar signes de fatiga, tots i totes van aplicar-se al màxim per no perdonar ni un sol punt.

Amb aquest Campionat de Catalunya acaba la temporada d’Aire Lliure per als arcs més tradicionals amb uns grans resultats per al nostre Club i on les nostres arqueres i arquers han demostrat amb escreix la bona salut d’aquesta disciplina!

Felicitats a tots per la feina ben feta. I enhorabona als campions i campiones!!

Endavant amb les fletxes, i continueu com fins ara!!!

69è Campionat de Catalunya d'Aire Lliure Arc Tradicional i Nu – 17/06/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

5a i darrera Jornada Lliga Catalana d’Aire Lliure arcs: Nu, Longbow i Instintiu.

Finalitza la darrera jornada de la Lliga Catalana d’Aire Lliure, celebrada a Constantí, de les modalitats d’Arc Nu, Longbow i Instintiu. El Club Arc Montjuïc torna amb 6 posicions de podi: 2 primeres (Míriam Monfort – ISD i Jordi Falgueras – IVH), 2 segones (Carolina Ortoll – ISD i Santi Gil – LSH) i 3 terceres (Lola Horna – ISD i Ramón García IVH).

Destaquem com en Santi va lluitar per aconseguir la 2a posició ja que la iniciava en 3a i l’emocionant lluita per les medalles en IVH on el nostre president, Jordi Falgueras, que aquest any ha tornat a la competició oficial, començava la jornada en 2a posició  amb desavantatge de 16 punts, i amb una actuació exemplarment brillant va acabar recuperant aquests punts i traient 26 punts mes al segon classificat,  en Pedro J. Baños del club d’Alforja, i a mes, batent els dos rècords de Catalunya i igualant el tercer de la seva categoria.

5a Jornada Lliga Catalana Aire Lliure (Dissabte) - 09/06/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Nou èxit de les Jornades Tècniques Gratuïtes pels socis i sòcies del Club Arc Montjuïc: arc Recorbat, arc Compost i arcs Tradicionals.

Dissabte 26 de maig, i en tres franges horàries diferents, vàrem poder gaudir de nou de les Jornades Tècniques Gratuïtes pel soci i sòcies del Club Arc Montjuïc en les modalitats d’Arc Recorbat, Arc Compost i Arcs Tradicionals.

Durant les jornades la participació va ser de més de mig centenar de socis i sòcies que de manera gratuïta varen poder rebre nous suggeriments tècnics i assessorament.

Destaquem la presencia, durant la franja de Compost, de la campiona argentina d’arc compost Stella Maris Palacios.

Jornades Tècniques Gratuïtes – Arc Recorbat, Arc Compost i Arcs Tradicionals - 26/05/2018 - clubarcmontjuic - Flickr

 

11è Premi Dona i Esport. Candidats al Premi al Club Esportiu.

El dijous 24 de maig de 2018 vàrem ser presents al lliurament del 11è premi Dona i Esport celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona com a entitat candidata al premi al club esportiu, a proposta de la FCTA.

Vàrem ser rebuts per la comissionada d’esports la Sra. Marta Carranza i també vàrem compartir conversa privada amb la campiona del mon d’escacs i referent en la lluita per la igualtat a l’esport, Anna Muzychuck.

També destacar la coincidència en nominació, en el seu cas com a Dona Esportista, amb l’escaladora Silvia Vidal i Martí, que va fer el curs de tir amb arc al Club Arc Montjuïc. Et felicitem Silvia per la teva magnifica trajectòria i per la menció d’honor rebuda a la teva categoria.

En el nostre cas aquest cop no va poder ser ja que el premi al club esportiu va ser pel Barcelona Universitari Club de Rugbi a qui felicitem pel mes que merescut premi.

Continuarem, i no defallirem, promocionant i donant suport a l’esport femení.
 

11è Premi Dona i Esport - 24/05/2018 - clubarcmontjuic - Flickr