Col·laboració del Club Arc Montjuïc amb el programa This Is Philosophy.

El 21 d’agost arquers i arqueres del Club Arc Montjuïc van col·laborar en la filmació del programa This is Philosofy de la productoria BrutalMedia i conduït per Alvaro Carmona.

L’arc i la filosofía es troben estretament lligats, de fet Aristòtil explicava el concepte de "Virtut", amb la metàfora de l'arquer, qui per apuntar al blanc tensa l'arc per aconseguir assolir la fi de eudaimonia, que en grec vol dir Felicitat. Perquè l'arquer aconsegueixi el seu objectiu haurà d'utilitzar i posar en pràctica la virtut, realitzar accions nobles i aconseguir així la felicitat, finalitat última de cada ésser humà segons Aristòtil.

Va ser una tarda intensa, productiva i molt enriquidora.

Esperem veure ben aviat el programa en antena i seguir aprenent més.

Com sempre un plaer poder col·laborar amb la difusió de coneixement i agraïts per la visibilitat que això suposa per al nostre esport.

Col·laboració del Club Arc Montjuïc amb el programa This Is Philosophy - 21/08/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Final Campionat d’España de Clubs 2019

El cap de setmana del 6 i 7 de juliol de 2019 es va celebrar a Humanes de Madrid la Fase Final del Campionat d’España de Clubs. Com cada any, i des de la creació d’aquesta competició, el Club Arc Montjuïc mai ha deixat de participar-hi, sent, juntament al Pardinyes (Lleida), els dos clubs catalans que sempre han estat puntuals a la cita. Aquest any si ha afegit el Constantí (Tarragona) , qui esperem, formi a partir d’ara el trident dels CLUBS CATALANS d’elit d’Aire Lliure a les competicions estatals.

Els tres equips d’Arc Recorbat del Club Arc Montjuïc (Femení, Masculí i Mixt) havien aconseguit la classificació per la final (recordem que a la final s’envien els tres millors components de cada equip).

L’equip masculí (Arnau Peña, Pablo Mercader i Victor Delgado) era un dels favorits pel podi, però motius de força major varen fer que no es pogués desplaçar a Madrid per la final (ànims nois, l’any que ve a per totes).

El equip femení format per Magda Tajes, Ana Monzón i Cristina Manzanera van aconseguir un rendiment superior al dels entrenaments però no va ser suficient per assolir una bona posició. Al final novenes al derrotar l’equip de Boadilla. Cal remarcar que dos de les integrants de l'equip era el primer any que hi participaven, així que cal admirar el seu esforç i dedicació.

El equip mixt format per Magda Tajes i Pablo Mercader després d'obtenir durant les classificatòries de tota la temporada la setena posició van aconseguir superar totes les expectatives arribant a les semifinals, quedant-se a les portes del bronze al perdre en la lluita per la medalla amb l’experimentat equip de Arco Soto, demostrant tot i així un grandíssim rendiment.

Enhorabona a totes i tots per la temporada. L’any vinent a per totes!!

Final Campionat España de Clubs 2019 - 06 a 07/07/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Campanya “LA FAM NO FA VACANCES” - 2019.

“LA FAM NO FA VACANCES”  és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu. La campanya es duu a terme coordinada pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

El Club Arc Montjuïc, conjuntament amb el Parc de Montjuïc, s’acull un any més a la campanya fent una recollida d’aliments.

Dies i horaris de recollida:

DIVENDRES 21, de 15 a 21h.

DISSABTE 22, de 17 a 21h.

DIUMENGE 23, de 8 a 14h.

Lloc: Camp Municipal de Tir amb Arc del Castell de Montjuïc

Aliments adients: Es molt fàcil, simplement quelcom com: arròs, pasta, llegums secs, oli, llet i conserves. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

Qui rebrà els aliments? Tot el que es reculli es destinarà directament a entitats benèfiques properes que pertanyin a la xarxa d’entitats dels Bancs dels Aliments.

Gràcies per la vostra segura col·laboració.

La Fam no fa Vacances - 2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

Premiat el Club Arc Montjuïc a la 16à Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc.

El passat dimarts dia 18 de juny al vespre, va tenir lloc la XVI Festa de l’esport de Sants-Montjuïc, organitzada per Sants3Radio i EL3.CAT al Teatre de l’Esglèsia de Sant Medir, que va quedar petit per la gran afluència d’assistents, i on estaven convidats els esportistes i els seus equips.

En la primera part d’aquest acte, es va premiar la trajectòria dels diferents clubs que aquest anys celebren els seus respectius aniversaris, com és el cas del nostre club, que aquest any 2019 en fa 35.

Va recollir el premi el nostre president Jordi Falgueras, que en el seu discurs, va incidir en la trajectòria del club en aquests anys, en com amb la confiança dels nostres socis i sòcies hem esdevingut el club més gran de l’estat espanyol, però sobretot de, com el tir amb arc és un esport familiar en la que en la mateixa línia de tir es poden trobar diferents generacions de families, avis i àvies, pares i mares, fills i filles.

En el mateix acte, es va fer lliurament dels premis als esportistes i clubs del districte per la seva trajectòria i resultats obtinguts en l’últim any.

Agraïm a l’organització el premi rebut, i ens omple de motivació per a seguir treballant amb l’intenció de millorar el nostre club en les diferents esferes que el conformen.

XVI Festa de l'Esport - 18/06/2019 - clubarcmontjuic - Flickr

 

GP Valladolid 15 i 16 de juny 2019

El passat cap de setmana  15 i 16 de juny  es va celebrar el cinquè Gran Premi d'Espanya de la temporada 2018-19, organitzat pel CLUB ARCO CLUB VALLADOLID, en el camp de atletisme del “Complejo Deportivo Ciudad de Valladolid” .

Es va poder gaudir d’una bona temperatura per poder tirar, sense cap inclemència.

En aquest GP la participació va ser  inferior al GP de Madrid pel que fa al recorbat , un total de 59 clubs,  110 arcs recorbats (38W i 72M) i 83 politges (22W i 61M) . El Montjuïc hi va participar amb 6 arquers, 5 recorbats a títol individual  i l’ equip recorbat femení “Nenitas de Montjuïc” i un arquer de compost masculí.

Aquest GP els recorbats van competir pel matí  amb els següents resultats,  Magda Tajes (510 punts), Cristina Manzanera (466 punts), Ana Monzon (382 punts),  Pablo Mercader (606 punts), Arnau Peña (606 punts). El compost Jose Manuel Muñoz va fer 642punts.

El mateix dissabte es van celebrar els 1/24 i 1/16 de final. A 1/24 de final, Pablo Mercader va passar amb un clar 6-0 al igual que Arnau Peña, Magda Tajes va tenir bye,  Cristina Manzanera va superar una eliminatòria molt disputada amb un 6-5 i Anna Monzon va caure amb un 2-6.  A 1/16 de final, en Pablo va caure amb un 4-6 molt disputat i l’Arnau va guanyar amb un 6-2. Magda va superar a Nerea López amb un 6-4 i Cristina va caure amb un 2-6 davant Adriana Martin, les noies del Montjuïc es mereixen les nostres felicitacions. A arc compost, en Jose Manuel va superar 1/24 de final amb un igualat 136-138 i caient a 1/6.

Diumenge al matí l’Arnau va superar 1/8 de final amb un 2-6 contra Jose Manuel Solera i va caure a ¼ contra Emilio Lucha. Magda Tajes va caure a 1/8.

Les “Nenitas de Montjuïc” amb 1358 punts  van quedar a la setena posició i els Xiquets de Montjuïc  amb 1798 punts ho van fer en quarta  posició.

Queden doncs finalitzats els GP, ara per davant ens espera el Campionat d’Espanya de Clubs el primer cap de setmana de juliol.

5è GRAN PREMI D’ESPANYA - 15 a 16/06/2019 - clubarcmontjuic - Flickr