Instal·lacions

Sala-Taller

La Sala Taller està situada a Barcelona, al Districte de Sant Martí. Es tracta d'un equipament esportiu propi del Club Arc Montjuïc, i per tant l'ús està restringit als seus socis.

La Sala Taller compta amb tots els permisos necessaris, així com l'homologació preceptiva de la Guardia Civil que possibilita el seu ús per a la pràctica del tir amb arc.

La zona de tir disposa de 16 posicions (en dos torns) , i permet assolir distàncies de fins a 18 metres en la tirada. També disposa d'un espai de magatzematge on es guarda el material esportiu com ara les dianes, així com una petita sala per preparar refrigeris i un lavabo per als socis.

La utilització d'aquest espai ha d'observar el compliment de les normes d'ús i als requisits de seguretat que estableix la normativa esportiva vigent.

Zona de tir

Zona taller

Localització de la Sala-Taller

Adreça

Àlaba, 60, 2º 1ª
08005 Barcelona

Horari

De 7 a 22 hores
tots els dies de l'any

La ubicació de la Sala permet arribar en transport públic. La millor combinació és agafar la línia de metro L4 i baixar a la parada de Llacuna o de Bogatell. Ambdues parades queden a la mateixa distància de la Sala.
Els autobusos 6, 36, 40, 42, 71, 92, 141, B20 i B25 també deixen a prop de la Sala Taller.
En vehicle privat, a menys de 5 minuts, al carrer Pujades 77-79, hi ha un pàrquing on es pot deixar el cotxe.

Copyrights © 2023 & Tots els drets reservats al Club Arc Montjuïc.